Hop til hovedindholdet

Invitation til byggepladsbesøg og informationsmøde om Køge Kyst Broen


Dato og tid

Mandag d. 11. november 2019 kl. 17:00 til 19:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 8. november 2019 kl. 12:00

Sted

Værftet, Carlsensvej 4, 4600 Køge Værftet
Carlsensvej 4
4600 Køge

Invitation til byggepladsbesøg og informationsmøde om Køge Kyst Broen


ArrangementsbeskrivelseER DU INTERESSERET I AT BO MED FÆLLESKAB PÅ
KØGE KYST?

Så kom til informationsmøde og byggepladsbesøg i PensionDanmarks bæredygtige boligfællesskab Broen den 11. november kl. 17-19.

PensionDanmark og Realdania er gået sammen om at udvikle Køge Kysts første boligfællesskab, som ventes at være klar til indflytning 1. april 2020. På kanten af Strandengen i Køge Kyst er de 29 bæredygtige Livstilsboliger 50+ opført, med fokus på nærvær og fællesskab. Broen er del af karrébebyggelsen Skibet, der udover boligfællesskabet, rummer rækkehuse og lejligheder for familier.

Til mødet kan du få mere at vide om boligerne og fællesskabet og se nærmere på byggeriet. Du møder også arkitekt Frederikke Aagaard, kendt fra Mesterskaberne på DR, der kommer til at indrette fælleslokalerne sammen med de kommende beboere. Vi fortæller også mere om hvordan man som beboer er med til at sætte præg på fællesskabet frem mod indflytning.

For at bo i Broens boliger, skal man være interesseret i et aktivt hverdagsfælleskab med andre, hvor fællesarealerne er Broens hjerterum. Beboergruppen i Broen varierer mellem køn, alder og civilstatus for at sikre mangfoldig harmoni med et stærkt fællesskab og fællesinteresser.

Det er stadig muligt at få en lejlighed i boligfællesskabet, der består af 29 lejligheder, hvor man deler et stort køkken-alrum, værksted, vaskeri, gæsteværelser, terrasse og tagterrasse.

Hvis du er interesseret i en lejlighed i Broen, eller bare vil vide mere om byggeriet, kan du læse mere på https://køgekystskibet.dk/broen/ eller ringe til DEAS, der forestår udlejningen på 7030 2210.

Tilmelding skal ske senest 8. november.
Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >